Helg redan?!

Skickat in hemtenta - check!
Sökt sommarkurser - check!
Skrivit inlämningsuppgift - check!

Nu tänker jag ta helg... så är det bara!

Ett steg närmare....

2012-02-28_19_31 (MMS)

Ett steg närmare....

Gul bil!

Har sovit hos bästaste A i natt för att inte riskera att missa tentan i morse. Engelsk fonetik och det känns som att det gick bra. Bättre än jag trodde att det skulle göra i alla fall. Nu är det bara att vänta en månad innan jag får se om min magkänsla stämmer eller inte.

Efter tentan åkte jag och Bästaste A och tittade på soffor. Vi blev lite kära och nu vill vi ha sommar. Sen åkte vi och käkade lite mat innan vi lite spontant bestämde oss för att åka till Katrineholm. Jag var nere och klippte mig, vi tittade på tapeter och var sen på trafikskolan. Ska ner dit alldeles strax igen och göra synundersökningen så att jag kan få iväg ansökan snart.

Bästaste A gick och la sig i min säng. Hon var trött. Stackars henne! :P

Sitter hemma hos mamma och pappa. Har ätit...

Sitter hemma hos mamma och pappa. Har ätit frukost här med lilla älsklingen som sovit här i natt. Bästaste A åkte hem igår så jag har varit helt ensam i natt. Det har aldrig varit så jobbigt när hon ska åka som det var igår. Nu vill jag bara att det ska bli sommar snabbt som sjutton. Började dock skriva på min hemtenta som ska lämnas i på fredag. Känns skönt att ha börjat på den i alla fall. Idag ska jag försöka plugga lite fonetik till på tisdag.

Jag går snart under

Killen som skulle komma och titta på filmerna kom aldrig.
Allt som kan gå fel under en redovisning gick fel. (okej, jag svimmade inte).
Freja är magsjuk - igen!

Jag vägrar bli sjuk, så enkelt är det!

Charlie bit me!

Har varit och lämnat Freja på dagis och nu har jag precis skrivit om mina stödord till redovisningen för sjuttonde gången. Det blir mindre och mindre, vilket självklart är bra. Jag tänker inte ställa mig framför spegeln och öva för att få det att låta perfekt. Det är engelska så jag borde kanske göra det, men min inställningar har ändrats lite under resans gång. Från att ha varit "Herregud, jag kommer dö eller ännu värre, bli underkänd för jag kommer inte klara av det här" till att nu vara "Det får gå som det går. Huvudsaken är att det bli gjort och att jag pratar engelska, för det är ju ändå det uppgiften går ut på." Så just nu känner jag mig relativt lugn. En liten morot är att jag får träffa Bästaste A en snabbis innan jag ska med tåget också.

Nu tänkte jag sätta mig och läsa igenom en sak i ett av kurskompendierna så jag vet vad det är jag ska göra till nästa fredag. Från och med nu kommer det bli en (ganska) hektisk tid framöver med en salstenta på tisdag, en hemtenta som ska lämnas in på fredag nästa vecka och en inlämninguppgift som ska in måndagen efter. Ni som känner mig vet hur detta kommer att sluta. Kaos är ett ganska så beskrivande ord vid just deta tillfälle.

Klockan 10 kommer det hit en kille och ska titta på mina filmer som jag ska sälja.
Klockan 11 ska jag med tåget till Eskilstuna.
Klockan 12.15 har jag engelsk kommunikation med schemat.
Klockan 15.09 ska jag åka hem igen.
Klockan 16.30 ska jag hämta Freja på dagis.

Det här blir nog bra!

Suck!

Vaknade på fel sida i morse. Hade ingen lust att åka till skolan, men det gjorde jag såklart ändå. Är galet stressad över allt som ska in i skallen till tentan på tisdag och allt annat som ska göras. Suck!

Hämtade Freja 1,5 timme tidigare än vanligt och gick ner till biblioteket. Tog en sväng på stan med mamma/mormor också innan vi gick hem. Har sålt en hel del filmer idag vilket har resulterat i lite extrapengar till sommaren. Extrapengar kan man tolka lite som man själv vill.

Orkar inte ens spy ur mig nåt vettigt just nu.

Trött i skallen

Efter en heldag i skolan är jag nu galet trött. Ska alldeles strax ta min underbara dotter och lägga mig. Känner att det verkligen behövs. I morgon är det ytterligare en heldag i skolan och sen ska jag hem till mamma och pappa och laga lite mat. Flygande Jacob blir det imorn, gott!

God natt med er!

Sitter på tåget på väg till skolan. Drygt ...

Sitter på tåget på väg till skolan. Drygt med heldag när det finns så mycket annat man måste/vill göra. Hoppas på att kunna hämta ut min tenta idag (som jag fortfarande inte har fått betyg på trots att det är en vecka sen betygsdatum). När jag kommer hem ska jag äntligen hämta mitt lilla troll på dagis. Som jag har längtat.

Så har det gått ännu en helg...

Började nästan klättra på väggarna i fredags så jag hamnade visst på bussen till Bästaste A. Som tur var så hade hon ingenting emot det. Igår åkte vill till IKEA i Västerås. Om man hade pengar så hade man ju kunnat handla hur mycket som helst, men vi kom ut med tre varor för sammanlagt 307 kr. Bra jobbat! Käkade lite på MAX innan Bästaste A sträckkörde hela vägen till Katrineholm. Spännande med kriminalvårdsbilen framför. Kändes nästan som en filminspelning. :P

Var tänkt att vi skulle titta på film, men riktigt så blev det inte. Jag hoppade in i duschen istället och sen blev kvällen som den blev, man ja, jag klagar inte.

Idag har vi hunnit med en hel del även om vi låg i sängen till lunch. Bland annat handlat, rensat bland mina filmer, köpt massa kläder till Freja, pratat om framtiden... så nu är det bara att hoppas att tiden fram till sommaren går vääääldigt fort.



Måste bara tala om att jag tycker om min B...

Måste bara tala om att jag tycker om min Bästaste A så sjukt mycket. <3

Så var man frisk igen men fortfarande gale...

Så var man frisk igen men fortfarande galet trött. Bästaste A blir hemma idag också så det blir en tråkig fredag. Ska sova bort den så kan hon vara hemma utan dåligt samvete. :-\ God natt!

Variation är bra har jag hört...

I tisdags var det trycket i bihålorna och febern som höll mig i sängen. I går vad et istället halsen. Den var så svullen att jag trodde jag skulle dö varje gång jag svalde eller att jag skulle kräkas varje gång jag försökte få i mig lite vatten. I dag är det istället en massa slem i halsen. Längre ner ska det inte få komma, det är en sak som är säker. I morgon räknar jag med att jag får den obligatoriska hostan, och då betyder det att jag håller på att bli frisk.

Till råga på allt så har Bästaste A bestämt sig för att bli magsjuk mitt upp i alltihop också. Väldigt bra tajming älskling! Bäst du ser till att bli frisk snabbt som ögat. ;)

Kan även meddela att jag aldrig hat uppskattat att ta en dusch så som jag gjorde idag... och min rygg ska vi inte tala om. Den är totalt paj efter två dygn i sängen.

Dagen blev inte riktigt som planerat. Meni...

Dagen blev inte riktigt som planerat. Meningen var att jag skulle överaska Bästaste A idag. Vara hemma hos henne när hon kom hem. Istället vaknade jag med hög feber och har fått ligga i sängen hela dagen. Den senaste febertoppen låg på 39,3 grader. Hoppas verkligen att jag mår bättre snart, men jag blir ändå hemma resten av veckan. :-\

Testar att mobilblogga så här innan läggda...

Testar att mobilblogga så här innan läggdags. :-)

Låååååång dag

Jag pallrade mig iväg till skolan i morse, även och jag inte är frisk. Redovisningen på förmiddagen blev succé. Vi körde en snabb visklek och skickade iväg meningen "Räfsa löv med en lövräfsa" och fick tillbaka "En pizza med skolgröt". Var tusan gick det fel liksom? Höll sedan på med diverse saker fram till klockan 15.20 ungefär och då var hjärnan lagom trött.

Kom hem vid 17-tiden och kastade i mig lite mat. Har snackat med Bästaste A på Skype, men just nu är hon ute och går med sin lurvtuss, eller så är hon i duschen. Jag har precis blivit "klar" med min engelska som ska framföras på torsdag. Det ska bara övas, övas och åter övas... och sen så övar vi lite till på det. Min mage gör ont när jag tänker på det, men samtidigt vet jag att vi är där för att lära oss så det kan inte vara så farligt.

I morgon är det tisdag (tänker inte ens kommentera att det är alla hjärtans dag) och det blir en förmiddag i skolan. Skönt att det är en kort dag. När jag kommer hem blir det att plugga lite engelska, eller?

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper tänka på det i morgon innan jag ska till tåget. Dessutom innebär det att jag kan sova en liiiiten stund längre. Skönt!

Inte helt ok

Jag är inte riktigt hel frisk. Bästaste A talade minsann om mig att jag skulle sova en stund på eftermiddagen. Själv satte hos sig och tittade på film med Freja. Det är tur att Bästaste A är det bästa som finns. Hon och Freja är det bästa som finns, så enkelt är det!

I morgon är det måndag och det innebär att det är skola igen. Om det även innebär det för mig återstår att se. Jag prioriterar faktiskt torsdag den här vecka. Bara för att vi ska ha "oral presentation" på engelskan inför resten av klassen. Det är ju min favoritgrej, helt klart! *host*

Men det kan hända att jag åker till skolan imorn i alla fall. Har egentligen heldag med redovisningar och en föreläsning på eftermiddagen. in grupp ska redovisa först så jag behöver inte vara i skolan hela dagen om det är så. Skönt!

Bästaste A har VFU den här veckan, det är inte lika roligt. Men jag hoppas att jag hinner bli frisk till helgen!

Söndag...

Mamma, pappa och storebror lånade med sig Freja en stund. Jag passade på att springa upp på vinden med några av alla kartonger jag har här nere i lägenheten. Eller rättare sagt, HADE! Jag har också hunnit med att städa i både hallen och sovrummet idag. Resten av lägenheten tar jag under veckan som kommer. Nästa helg kanske det till och med blir rensning igen och kanske kommer det att kastas ännu en säck med en massa skräp. Till Bästaste A:s stora förtjusning.

På tal om Bästaste A så är hon faktiskt på väg hit i detta nu. Hon ska hjälpa med mig en sak i skolan. Det är bara därför hon kommer hit. Visst är hon bäst? Jag kommer ändå försöka snika åt mig några pussar.

Nu kom hon hit. hej sä länge! :p

Ta mig tillbaka till gårdagen!

Gårdagen var väldigt bra på alla sätt och vis. Några detaljer behöver vi inte gå in på, bara nöja oss med att den var väldigt, väldigt bra.

Idag har jag hunnit med ett besök på sjukhuset. Det var dags för min ultraljudsundersökning av gallblåsan. Det visade sig att jag inte hade några stenar - idag. Jag gissar på att jag hade sten som helt enkelt inte ville ligga var i själva blåsan och var på väg ut den kvällen som slutade på akuten för en dryg månad sen. Nu är jag glad och fast besluten av att min gallblåsa aldrig mer ska få besök av några elaka stenar. Kostomläggning here I come!

Jag har även hunnit med att tvätta två maskiner och just nu sitter jag också plugga och pratar med Anna samtidigt. Multitasking är min grej liksom. Jag ska precis nu, när detta inlägg är publicerat, gå ner och tvätta ytterligare två maskiner. Har aldrig sett så mycket tvätt i hela mitt liv, och det är tack vare Bästaste A:S mamma.

Tvättstugan nu. Kanske kommer mer uppdatering senare.

Dagen idag...

Idag har jag:

  • Nästan förfrusit både fingrar och tår
  • Räddat Bästaste A från att få parkeringsböter
  • Fått tillbaka en engelskuppgift med "very good" skrivet längst ner. Inga anmärkningar på varken stavning eller grammatik. Nice!
  • Suttit på ett tåg och blivit frustrerad för att det är försenat, vilket också innebar att jag hämtade Freja försent
  • Ätit en hel massa mat nu på kvällen för min mage höll på att krevera

Snart iväg till dagis

Freja och jag ska alldeles strax gå till dagis och sen går jag hem och pluggar lite. Måste försöka städa lite här hemma också för det börjar se ut som vanligt igen. I helgen blir det nog inte mpnga knop gjorda då jag i morgon ska tll tandläkaren och på lördag är det ultraljud och tvätt som gäller. Ska dessutom försöka hinna med att träffa Bästa A också, om hon inte blir sjuk (igen).

Jag känner att jag egentligen inte har ordning på någonting här hemma längre. Speciellt inte på papper som har med skolan att göra. Jag måste verkligen göra någonting åt det snart innan jag bli galen på mig själv.

Nähä, då är det väl dags att göra sig klar och traska iväg till dagis med prinsessan min. Vi hörs senare allihop.

Jag har bestigit Mount Everest!

Engelsk fonetik stod på schemat idag och äntligen har det börjat lossna. Det är synd att man inte får skriva tentan på samma sätt som vi gör övningarna på lektionerna för då skulle jag fixa den hur lätt som helst. Får väl se till att repetera en hel massa så kanske jag klarar en i alla fall.

Lunch med bröderna och Bästaste A och herre jävar vad jag åt.

Innan jag åkte hem var jag av någon anledning och kollade i kylarna. Min matlåda var inte där. Tydligen var det någon som tyckte att min mat såg fruktansvärt god ut, värmde den, käkade den och till råga på allt tog med sig matlådan. Ett litet meddelande till matlådetjuven är skrivet och kommer att pryda kylskåpet redan i morgon.

I morgon är det engelsk kommunikation som gäller. Det ska nog gå det också.

Bästaste A sitter i mitt högra hört på datorn. Eller ja, inte den fysiska Bästa A utan en bild på henne. Vet inte riktigt vad hon håller på med, men hon ser galet koncentrerad ut. Jag kan även meddela att eftersom hon aldrig diskade här innan hon åkte hem i söndags så fick jag för en stund sen bestiga Mount Everest.

Nu blir det alldeles strax sängen för min lilla älskling som ska till dagis i morgon som vanligt. För mig blir det också sängen tidigt, men inte riktigt än. Tänkte att jag skulle försöka få lite ordning på lite saker till skolan. Vääääldigt roligt!

Busig!

Freja vaknade och var snorig och gnällig imorse, så hon fick vara hemma. Först med sin pappa och sen hemma hos mormor och morfar. Själv var jag i skolan och hade en ganska bra föreläsning i alla fall.

Freja somnade i vagnen strax efter 17 och sover fortfarande. Försökte väcka henne när jag tog upp henne ur vagnen och när jag tog av henne kläderna, men icke så Nicke. Inte vill hon vakna inte. Därför ska jag snart gå och lägga mig så jag var några timmars sömn innan hon eventuellt vaknar.

Mitt busiga och kreativa jag kom fram nu på kvällen och jag håller på att knåpa ihop en sak som Bästaste A ska få nästa vecka. Jag kanske har tagit mig vatten över huvudet, men eftersom jag är envis ska jag nog ro dt här i land också.

I morgon kör vi engelsk fonetik igen. Kul, men fortfarande galet krångligt.

Vettigt inlägg... eller inte!

Hade heldag i skolan idag och jag var död redan innan klockan var 10. Jag överlevde i alla fall, men nu är jag hur jävla trött som helst.

God natt!

Diskaren is back!

Hej Världen!
Det står en katt och glor på mig, han har dock varit snäll mot mig idag. Kanske ska tala om att detta är Bästaste A och inte blogginehaverskan själv som skriver. Och nej jag har inte stulit hennes dator. Jag bara lånar den lite. Hon håller just nu på att lagar mat som en riktigt duktig husfru. Jag vet att disken snällt står och väntar i diskhon på mig dock. Annars kan jag medela att blommorna fortfarande lever. Det har nu gått 15 dagar och jag är riktigt imponerad. Så snabbt uträknat ska dom överleva i 42 dagar till.

Blogginehaverskan medelar också att jag ska behålla vissa detaljerna för mig själv. Förstår inte vad hon pratar om.

satt just och funderade på om folk kör med sommardäck när de ska till Katrineholm. viserligen snöade det men jösses vad sakta det gick.. 70 på en 90 väg är inte okej.. sen sakta vi ner till 60 ett tag.. då började tålamodet svikta lite.. bästa var att han tvärnita när 70 skyltarna kom för att sedan krypköra genom rondellen. Jag skojjar inte.. Fick nästan parkeringsböter där. skälvklart skulle människan samma väg som mig genom rondellen. där är det fortfarande 70 väg men så fort kan man ju inte köra.. nej 40 var lagom.. sedan kom 50 skyltarna och då rackarns hittade han gaspedalen och drog iväg. ja Jag blir inte klok på människor på vägen hit. En annan gång när jag åkte hit kom en frontalkrockad bil o körde på vägen.. Helt normalt liksom.

Vad kan jag mer berätta när jag ändå är här. Jo jag vill inte riktigt veta vad ni har för bild av mig egentligen. Med tanke på att Kära L är väldigt duktig på att tolka saker jag säger och gör på sitt eget lilla vis. oftast glömmer hon att liksom berätta hela historien bakom. På båda gott och ont antar jag. När jag tänker efter så är det nog kankse bra att hon inte berättar allt med tanke på att jag ibland har lite otur när jag tänker.

Men på nått konstigt vis så tycker hon ju om mig ändå. och tur är väll det för jag tycker om henne också. så här mycket *mottar mellan planetsystemen eller vad det heter, galaxer va?*

Aja nu börjar det lukta mat (läs bränt) så nu får väll detta inlägg vara klart.

Jag tänkte jag skulle avsluta det hela med ett rim,
Men det går inte lika bra med hjärnan full av lim,
Hoppas ni tycker det var okej att Linneas dator jag låna,
Jag vet vad hon säger, men jag kan faktist inte äska med tårna!

Det är synd om mig!

Vi följde med mamma till affären. Hon skulle köpa ett äpple. Jag skulle köpa en liter mjölk. Sen somnade Freja och jag tyckte synd om mig själv. Därför köpte jag 4,5 liter Fanta och två chipspåsar också. Ladda för Melodifestivalen stod det. Melodifestivalen? Pyttsan, jag vägrar! Istället ska jag sitta och tycka synd om mig själv och lägga på mig ytterligare några kilon. När jag tänker efter så har jag en halväten Ben & Jerry i frysen också. De kanske också får göra mig sällskap.

När Freja vaknar ska vi äta raggmunk. Äkta raggmunk, köpt på Willys. Det är väl så va? Att den är äkta alltså? Den är i alla fall inte gjord av plast, så jag tror att den är äkta. Lingonsylten är också äkta, men den är köpt på Konsum.

Bästaste A är hemma och är "social" med sina släktingar. Fast egentligen borde hon vara här och vara social med mig. Eller tvärtom. Jag kanske också borde vara där och vara "social" med hennes släktingar? Men det är jag inte och därför är det synd om mig. Jääävligt synd!

Nu när jag har skrivit det här inlägget så återstår det bara 1,5 chipspåsar, mina fingrar är feta och jag är sugen på raggmunk. Förstår ni hur synd det är om mig?

Suck!

Nähä, dags att sätta lite fart då så man får någonting gjort innan man ska hämta Freja på dagis.

Pluggfredag

Har precis varit och lämnat en glad liten tjej på dagis och sitter nu och käkar frukost. Har en gel del plugg som måste göras idag då jag ska försöka låta bli att tänka på skolan på helgerna. Det som ska göras är:
  • Skriva en uppgift (om sagor) som ska lämnas in på måndag
  • Läsa ytterligare en barnbok
  • Läsa två kapitel i en av kursböckerna
  • Skriva en inlämningsuppgift till egelskan
Det är det som måste göras idag och det i samma ordning som de står. Sen ska jag även hinna mer att handla och skicka iväg lite paket. Min stressmage tycker inte om det här och jag tycker inte om min mage. Så det så!

Känslomässig

Engelskan i skolan idag var helt okej och det återstår bara 4 lektioner i kommunikation. Ingen är gladare än mig och jag räknar ner. Men det ska nog gå det här också...

Annars har dagen innehållit en jävla blandning av känslor. En positiv sak är i alla fall att jag fick hem min älskade dotter idag. Hon ligger just nu i min säng och sover. Jag ska faktiskt göra henne sällskap snart för jag känner i kroppen att sömnen har blivit lidande ett tag nu.

Fredag i morgon vilket innebär att Freja ska till dagis och jag har hemmastudier. Ska försöka bli klar med uppgiften som ska lämnas in på måndag så jag slipper tänka på den i helgen. Sen vet man inte vad som händer...

Tooooorsdag

Idag ska jag till skolan först på eftermiddagen för veckans sista lektion. Engelsk kommunikation. Sen är det äntligen dags att hämta Freja på dagis. ar inte träffar henne sen den 22/1 så har saknat henne sjukt mycket några dagar nu. Jävlar i havet vad jag ska kramas och gosa med min dotter ikväll. 

Hade planerat in en sovmorgon idag men när jag kom på att jag skulle hämta Freja idag så flög jag upp ur sängen för att städa och göra några andra småsaker innan jag tar tåget senast kl. 10 till Eskilstuna.

Puss på er!

Sammanfattning av dagen

- Charlie bit me!
- Bästaste A saknar baksäte och älskar med tårna.
- Jag vill ha mer!
RSS 2.0